Το Βασίλειο των κρυστάλλων

Το Βασίλειο των κρυστάλλων

Πριν ανοίξουμε την πύλη με Το Βασίλειο των κρυστάλλων ας “συστηθούμε” με το βασιλικό ζευγάρι.

“Σας χαιρετίζω, είμαι ο Βασιλιάς Αχάτης”
“Γεια σας αγαπημένοι μου, είμαι η Βασίλισσα Χαλαζίας”.
Οι κρύσταλλοι υπάρχουν εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, αναπόσπαστο κομμάτι της ύλης και έχουν ιδιότητες.
Την ύπαρξη τους αναφέρουν πολλά αρχαία κείμενα, μεταξύ αυτών και η Αγία γραφή στη Αποκάλυψη του Ιωάννη απ’όπου μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες.
Είναι ενέργειες, δονουνται και παράγουν έργο και φυσικά έχουν χαρακτήρα. Αυτόν σκοπεύουμε να ανακαλύψουμε γιατί είναι μια απόλυτα συμβατή “κοινωνία” με το ανθρώπινο δυναμικό, όμως έχουν και προτιμήσεις. Είναι στην υπηρεσία του Ανθρώπου , δώρο των Θεών , όμως δεν δουλεύουν όλοι οι κρύσταλλοι τό ίδιο καλά με όλους τους ανθρώπους, για αυτό και υπάρχουν υποκατηγορίες και παραλλαγές από τις δύο βασικές δομές του Αχάτη και του Χαλαζία.
Μία παράμετρος επιλογής του κρυστάλλου που θα διαλέξουμε να δουλέψουμε μαζί του, θα μπορούσε να είναι το ζώδιο – ωροσκόπος ή η ανάγκη μας για στήριξη και βοήθεια την εκάστοτε στιγμή. Ένας άλλος πιο πνευματικός τρόπος είναι με την διαίσθηση μας, καθώς όπως είπαμε οι κρύσταλλοι έχουν χαρακτήρα και όπως διαλέγουμε τους φίλους μας, μπορούμε να διαλέξουμε και τους κρυστάλλους. Άσε που πλέον είναι γνωστό , ότι δεν διαλέγουμε τον κρύσταλλο, ο κρύσταλλος διαλέγει εμάς. Μπορεί να έχουμε δύο κομμάτια αχάτη και να θέλουμε το μεγαλύτερο αλλά το μικρότερο είναι πιο συμβατό. Κι αυτό θα μας το δείξουν μέσω της διαίσθησης μας. Οι δυο βασικές δομές του Αχάτη και του Χαλαζία αντιπροσωπεύουν την αρσενική και την θηλυκή αρχή αντίστοιχα και άρα η ιδιοσυγκρασία τους ταιριάζει περισσότερο στην αρσενική ή θηλυκή συμπεριφορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ένας άντρας δεν μπορεί να δουλέψει με χαλαζία και μια γυναίκα με αχάτη.
Το Βασίλειο των κρυστάλλων
Η αλληλεπίδραση είναι μοιραία και πολύ ωφέλιμη, αρκεί τα κίνητρα μας να είναι αγνά και οι προθέσεις μας καλοπροαίρετες.
Οι περισσότεροι κρύσταλλοι χρειάζονται καθάρισμα γιατί απορροφούν όλων των ειδών τις ενέργειες και τις συγκρατούν στη μνήμη τους για αυτό χρησιμοποιούμε μόνο τους προσωπικούς μας. Επίσης αν μας δωρίσουν κρυστάλλους πρέπει να επιστρέψουμε ένα συμβολικό τίμημα για να μπορέσουμε να τους κάνουμε δικούς μας και να τους “κουμπωσουμε” στην δική μας ενέργεια.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίζουμε τους κρυστάλλους μας και να τους φορτίζουμε αλλά συνήθως χρησιμοποιούμε μεθόδους των τεσσάρων βασικών στοιχείων: φωτιά, νερό, αέρας και γη.
Οι κρύσταλλοι έχουν πολλά μυστικά, αλλά είναι πρόθυμοι να τα μοιραστούν μαζί μας, αν εστιάσουμε ειλικρινά πάνω τους. Κάποιοι εργάζονται για την ευημερία μας οικονομική, επαγγελματική, οικογενειακή, αισθηματική κλπ. Για κάθε τομέα της ζωής μας υπάρχει έστω ένας κρύσταλλος σύμμαχος. Είναι μια ολόκληρη κοινωνία και έχουν μοιρασμένες αρμοδιότητες όπως συμβαίνει σε κάθε κοινωνία.
Στήριξη, βελτίωση, πρόοδος σε συνεργασία με τους κρυστάλλους και ας ανακαλύψουμε τον χαρακτήρα και τα μυστικά του καθενός ξεχωριστά.
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός αλλά μπορεί να είναι πετράδι όπως λέμε .